NL - FR - EN

Welkom

Welkom in onze Chambres d'hôtes! Geniet van onze gastvrijheid! We hebben twee gastenkamers!

We bieden u een verblijf in stijlvol gerenoveerde kamers met eigen sanitair en een fraai zicht op de groene omgeving. U logeert in het landelijke Heusden in de onmiddellijke nabijheid van de bruisende cultuurstad Gent.

Bent u op doorreis of blijft u langer? U kan hier en nu rusten, fietsen, wandelen, sporten. U kan genieten van de ontelbare culturele, culinaire en andere genoegens die de warme stad Gent haar vele bezoekers alle dagen laat beleven. U vindt informatie op de kamer en we geven u graag advies indien u dat wenst.

U geniet van een verzorgd ontbijt, bij zonnig weer kan dat op het terras van de kamers. Voor het diner kan u terecht in één van de goede restaurants in de buurt.

Op aanvraag openen we 's avonds onze gastentafel indien mogelijk. Mits vooraf afgesproken kunt u bij ons genieten van een eerlijk driegangenmenu.

De kamers hebben een eigen ingang. Ze zijn ingericht voor maximum twee personen (baby niet inbegrepen). Twee bezoekers vragen bij reservering of ze willen beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er is op de kamers airconditioning, gratis internet en een minibar. U kan koffie of thee zetten. We zijn onze bezoekers zeer erkentelijk om niet te roken en geen dieren mee te nemen op de kamers.

Ons huis is zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelwegen E40 en E17 en de Ring rond Gent (R4). Er is een geregelde busverbinding naar Heusden vanuit de spoorwegstations in Gent. Op 2 km van ons huis hebt u toegang tot het volledige openbaar vervoersnet van Gent.

U kunt bij ons aankomen van 18u tot 21u. Ontbijten kan van 7u tot 9.30u. Bij het einde van uw verblijf verzoeken we u de kamer te verlaten om 10u. We staan open voor uw vragen om andere afspraken te maken.

Reserveer nu